Föreläsning 2014

sofia_bild

”Vägen till din inre kraft och fulla potential”

Sofia Lilja är coach och mental tränare till Sveriges artistelit, privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. Hon har under nio säsonger ”byggt” artister i TV4 succén Idol. Sofia är även flitigt anlitad som föreläsare inom personlig utveckling.

Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen, Carola, och större delen av Sveriges artistelit gemensamt? De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke.

Sofias förmåga att inspirera och coacha människor till att hitta sin inre kraft och vilja våga att utvecklas utifrån mottot ”allt är möjligt” har gjort henne till en av Sveriges mest anlitade coacher.

Under många år styrdes jag av min rädsla. Rädsla för att sticka ut, att möta min inre kraft och fulla potential. I den här föreläsningen vill jag dela med mig av min egen resa och erfarenheter som jag samlat på mig genom att coachat andra som är i starten av sina karriärer eller på toppen och brottas med liknade frågeställningar. Jag tänker dela med mig av konkreta råd och verktyg till vägen att hitta sin inre kraft och drivkraft. Att hantera balansen mellan att blomma tillfullo samtidigt som våra rötter, vår självkänsla, fördjupas.

Lämna en kommentar